Plasebo Kitabı

Plasebo Kitabı

Bir Gerçekten Diğerine Kolayca Geçebilirsiniz sloganı ile ün salan Plasebo kitabı, Serhat Ahmet Tan’ın en önemli kitaplarından bir tanesidir. Farklı bir bakış açısı ile okuyan herkesi kendisine hayran bırakan bir yapıda olan Plasebo kitabı ile ilgili en çok merak edilen konu Plasebo nedir konusudur. Türkiye’nin önde gelen yazarlarından bir tanesi olan Serhat Ahmet Tan’ın kaleme aldığı bir kitap olan Plasebo ile ilgili tüm detayları sizler için derledik. Şimdi gelin Plasebo nedir, Serhat Ahmet Tan kimdir sorularına net bir şekilde cevap verelim.

Plasebo Kitabı
Serhat Ahmet Tan’ın Plasebo isimli kitabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Plasebo Nedir?

Yukarıda da bahsedildiği gibi Plasebo, Serhat Ahmet Tan’ın kitaplarından bir tanesidir. Başımıza gelecekleri iyi ya da kötü şeyleri Plasebo ile biz mi etkiliyoruz?  Ya da kaderin hangi yöne aktığını fark edip yönlendirebilir mi? gibi sorulara cevap arayan adeta mükemmel bir kitap olan Plasebo, Hz. Ömer’in hayatını da konu almaktadır. Serhat Ahmet Tan’ın okunmaya değer kitapları arasında yer alan Plasebo ile siz de hayatınıza farklı bir bakış açısı katabilirsiniz. Siz de bu kitabı okumak için hemen tek tıkla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Latince, “hoşnut etmek” anlamına gelen Plasebo, temel anlamıyla, tıbbi olarak etkisi bulunmayan bir ilacın, telkin şeklinde hastaya verilerek hastanın iyileşeceğini düşünmesiyle birlikte bu iyileşmenin gerçekleşmesidir.

Serhat Ahmet Tan Kimdir?

Serhat Ahmet Tan KimdirSerhat Ahmet Tan, 1956 yılında Balıkesir’in Bandırma ilçesinde dünyaya gelmiştir. Orta ve ilk öğretimini Bandırma’da tamamlamış olan Serhat Ahmet Tan, Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirmiş olan Tan, 1985 yılından bu yana çeşitli konularda araştırmalar gerçekleştirmiştir. Geçmiş efsanelerin kaynakları, gelecek ile temas kurulabilir mi? Zaman nedir? gibi konularda araştırmalar gerçekleştirmekte olan Serhat Ahmet Tan kitapları ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

Yaklaşık olarak 20 yıldır Kur’an’ın sırları ve tasavvuf konusunda araştırmalarına devam eden Tan, insan psikolojisinin sırları ve kişisel gelişim üzerine de yoğunlaşmaktadır. 2009 yılından bu yana yayınlanan 11 adet Serhat Ahmet Tan kitabı bulunmaktadır. Plasebo’da Serhat Ahmet Tan kitaplarından bir tanesidir. Son derece kaliteli ve kesinlikle okunması gereken bir kitap olan Plasebo kitabı nı satın almak istiyorsanız doğru adrestesiniz.  Web sitemizden en tıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ürünlerimizi incelemek ve beğendiğiniz ürünleri sepetinize eklemektir.

Serhat Ahmet Tan’ın tüm kitaplarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Hızlı Menü
×
×

Sepet