Büyük Finansal Tufan

Büyük Finansal Tufan

Büyük finansal tufan kitabı, Erkan Öz’ün en güzel kitapları arasında yer almaktadır. Erkan Öz’ün farklı bir bakış açısı ile kaleme aldığı bu mükemmel kitap okuyucularını kendine hayran bırakmaktadır. Sizde Büyük Finansal Tufan kitabı ile farklı bakış açısı kazanabilirsiniz. 

Küresel bir ekonomik felaketin hızla yaklaştığını kaleme alan Erkan Öz, kitapta ele aldığı birçok detay ile dikkat çekmektedir. Doğal bir olayı konu alan felaketi anlatan kitapta felaket ile hiçbir şekilde pazarlık yapılamayacağını, onu ikna etmenin mümkün olmayacağını anlatılmaktadır. Felaketin insanlara karşı herhangi bir şekilde korku, acıma ya da üzülme gibi duyguları hissetmesi pek mümkün değildir. Büyük Finansal Tufan kitabında finansal tufanın ekonomiyi tamamen yok edene kadar durmayacağı konu edinmektedir. Bu kitap kapsamında felaketten nasıl kurtulacağınız anlatılmakta olup tarihin en büyük ekonomik krizinin nasıl fırsata dönüştürüldüğü konusu üzerine gidilmektedir.

Büyük Finansal Tufan
Erkan Öz’ün Büyük Finansal Tufan isimli buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Erkan Öz Kimdir?

Erkan Öz 1976 yılında İstanbul’da doğmuş olan bir yazardır. Çalışma hayatı boyunca Dow Jones ve Wall Street’te faaliyetlerini sürdürmüş olan Erkan Öz, akıcı dili ile kitaplarında kendisine hayran bırakmaktadır. Ön görüleri son derece anlaşılır bir şekilde sunan ve anlaşılır bir dil ile kitaplarını kaleme alan yazar, kitaplarında en önemli ekonomi konularına değinen bir ekonomist olarak bilinmektedir. Büyük Finansal Tufan kitabının yanı sıra 2020 Yeni Ekonomi kitabının da yazar son derece kaliteli dili ile dikkat çekmektedir. 

Büyük Finansal Tufan - Erkan Öz Kimdir

Erkan Öz Kitapları

Erkan Öz kitapları, yukarıda da bahsedildiği gibi ekonomi üzerine yazılmış olan kitaplardır. Profesyonel bir şekilde kitaplarını kaleme alan yazarın kitaplarına ulaşmak isteyen kişiler web sitemizden online olarak kitabı edinebilir veya bizimle iletişime geçebilirler. Bunun yanı sıra Erkan Öz kitaplarına tüm kitap mağazalarından sipariş vererek sahip olabilirsiniz. 

Erkan Öz kitaplarının fiyatları ve diğer tüm kitap fiyatları ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Web sitemizde yer alan Erkan öz kitaplarını ve diğer kitapları detaylı bir şekilde inceleyin. Kendiniz için en uygun olan kitabı sipariş vermek için hemen harekete geçin. Yapmanız gereken tek şey tek tıkla sipariş vermek.

Not olarak, Erkan Öz’ün ekonomi hakkındaki bazı yazılarına Anahtar.tv üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Hızlı Menü
×
×

Sepet