Kuranı Kerim Sözlüğü – Prof. Dr. Gazi Özdemir

Kuranı Kerim Sözlüğü – Prof. Dr. Gazi Özdemir

Gazi Özdemir Kuranı Kerim Sözlüğü kitabı huzur bulmak ve mükemmel bir şekilde Kur’an-ı Kerim ile ilgili tüm detayları öğrenmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Hazırladığı ve Müslümanların beğenisine sunduğu tüm kitaplar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gazi Özdemir, Türkçe Kuran-ı Kerim okumak ve anlamak isteyen Müslümanlara büyük bir avantaj sunmaktadır. 

Bilindiği üzere Kur’an’ı okumak ve anlamak her Müslüman’ın en temel görevleri arasında yer almaktadır. Bu nedenle Kur’an’a göre yaşamak Müslümanlar için en önemli amaçlar arasında yer aldığı için Gazi Özdemir’in farklı bir bakış açısı ile ele aldığı bu kitabı çok seveceğinizden emin olabilirsiniz. Bu yüzden siz de Kur’an ve İslamiyeti en doğru şekilde anlamak ve yorumlamak istiyorsanız Gazi Özdemir’in oku kitabını mutlaka tercih etmelisiniz. 

Gazi Özdemir Oku Kitabı
Prof. Dr. Gazi Özdemir’in Oku isimli Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizimi (Sözlük) kitabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Prof. Dr. Gazi Özdemir Kimdir?

Gazi Özdemir, 30 Ağustos 1944 yılında Hatay’da dünyaya gelmiş olan birisidir. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olan Gazi Özdemir, 1970 yılında Diyarbakır Tıp Fakültesi’nde nöropsikiyatri ihtisasına başlamıştır. Bu alanda kısa bir süre içerisinde başarı elde etmesi ile mesleğinde yükselen Gazi Özdemir, 1981 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesi Ana Bilim Dalı Başkanı olarak görevine devam etmiştir. Bununla birlikte 1994 yılına gelindiğinde ise Türk Beyin Damar Hastalıkları Derneği’ni Eskişehir’de kurmuş ve bu derneğe başkanlık yapmıştır. Prof Dr Gazi Özdemir, yaşamı boyunca araştırma, inceleme, bilim, deneme kategorisinde farklı eserleri ele almıştır.

Kuranı Kerim Çevirisi ve İslami konularda Gazi Özdemir’in kaleme aldığı kitaplar arasında bulunan Oku kitabı pek çok kişinin ilgisini çeken bir kitap olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kuranı Kerim Sözlüğü

Gazi Özdemir Kuranı Kerim Sözlüğü Kitabı Fiyatları

Gazi Özdemir oku kitabı fiyatları bireylerin en çok merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Bu nedenle siz de Kuranı Kerim Sözlüğü kullanmak ve en iyi şekilde bu kitaba sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Web sitemizde yer alan Türkçe Kuran fiyatları ve Kuran fiyatları ile ilgili detaylı bir şekilde bilgi almak için hemen harekete geçebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey web sitemizde yer alan bu ürünleri incelemek ve sizin için uygun olan kitapları sipariş vermektir.

Not olarak, Prof. Dr. Gazi Özdemir kitaplarında işlediği konulara dair kendi Youtube kanalı ve Şira Yayınları Youtube kanalı üzerinden videolar yayınlamakta ve araştırmalarını kamuya açmaktadır. Bahsi geçen kanallardan kamuya açtığı araştırmalarını da takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Hızlı Menü
×
×

Sepet