Prof Dr Gazi Özdemir Kimdir ?

Prof Dr Gazi Özdemir Kimdir ?

Prof Dr Gazi Özdemir kimdir sorusu günümüzde Özdemir’in kitaplarını okuyan ve önem gösteren kişilerin en çok merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Bu doğrultuda bir çok kuran meali ve diğer kitapların yazarı olan Gazi Özdemir ile ilgili tüm detayları sizler için derledik. Şimdi gelin, Prof. Dr. Gazi Özdemir’in kim olduğu ile ilgili detayları hep birlikte inceleyelim.

Prof. Dr. Gazi Özdemir, Osmangazi Üniversite Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Nöroloji ABD Öğretim üyesidir. Emekli bir yazar olan Özdemir, 1944 yılında Hatay’da doğmuştur. Lise eğitimini Antakya’da alan Özdemir, üniversite eğitimi ise Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamlandığını ifade etmektedir. İhtisasını ise Nöropsikiyatri alanında gerçekleştirmiş olan Özdemir, 1980 yılına gelindiğinde nöroloji doçenti unvanına sahip olmuştur.

Prof. Dr. Gazi Özdemir Kitapları

Prof. Dr. Gazi Özdemir kitapları günümüzde en çok araştırılan konular arasında yer almaktadır. Prof Dr Gazi Özdemir Kimdir diye araştıranlar için Özdemir’in, yurt içerisinde 200’e yakın makale, 32 konferans, 45 oturum başkanlığı, 150 kongre sunumu ve bildirisini yurt içinde yayınlamıştır. Yurt dışında ise 35 makale, 9 kongre sözel sunumu, 12 konferans, 8 oturum başkanlığı gerçekleştirmiştir. Prof. Dr. Gazi Özdemir kitapları genel olarak Din ve Beyin, Kur’an ve Son İslam, Kur’an Kadını Koruyor, Allah’tan Alacaklı Ol, Son Davet Kur’an, Allah ile Anlaşmamız Var, Oku, Tevrat ve İncil’de Önceki İslam, Mevlana’dan Geriye Kalanlar şeklindedir.

Gazi Özdemir Oku Kitabı
Prof. Dr. Gazi Özdemir’in Oku isimli Konularına Göre Kur’an Ayetleri Alfabetik Konu Dizimi (Sözlük) kitabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Prof. Dr. Gazi Özdemir Kuran Meali

Prof Dr Gazi Özdemir Kuran meali, söz konusu yazarın mükemmel bir şekilde hazırladığı kitaplar arasındadır. Özdemir’in son derece farklı bir bakış açısı ile hazırladığı bu kitap pek çok kişinin okuduğu ve merak ettiği bir kitaptır. Gazi Özdemir Kuran çevirisini tamamen farklı bir bakış açısı ile gerçekleştirmiş olup İslam ile ilgili detayları merak eden kişilere en iyi şekilde kılavuz olmaktadır.  Gazi Özdemir’in en mükemmel kitapları arasında yer alan Kuran çevirisini siz de satın alarak mükemmel bir deneyim elde edebilirsiniz. Şimdi gelin söz konusu kitabı hemen sipariş verin. Web sitemizde bulunan tüm kitapları detaylıca inceleyerek siparişinizi oluşturabileceğinizi hiçbir zaman unutmayın.

Prof. Dr. Gazi Özdemir Kuran Meali
Prof. Dr. Gazi Özdemir’in Son Davet Kuran isimli Kuran Meali kitabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Prof Dr Gazi Özdemir’in tüm kitaplarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Hızlı Menü
×
×

Sepet