Prof Dr Gazi Özdemir Kuran Meali

Prof Dr Gazi Özdemir Kuran Meali

Prof Dr Gazi Özdemir Kuran Meali kitabı, son zamanlarda en çok talep gören kuran mealleri arasında yer almaktadır. Kur’an meali konusunda uzmanlaşmış bir isim olan Prof. Dr. Gazi Özdemir’in mükemmel yorumu ile farklı bir bakış akışına ulaşabileceksiniz. Harika çözümlemeler sunan meal kitabını siz de satın alarak Kur’an-ı Kerim ile ilgili merak edilen detayları inceleyebilirsiniz.

İnanmayan, okumayı reddeden ve okuduğunu anlayamayan kişilerin Kur’an-ı Kerim’i daha iyi öğrenmek adına bu eseri tüm yönleriyle ele almaktadır. Özellikle Latin alfabesi ile bu kutsal kitabı okumak ve anlamak isteyenler için bir baş ucu kitabı olmaya adaydır. Allah’ın kelamı olarak kabul edilen ifadeleri mealen ele almanın yanı sıra başka Kuran Mealleri incelemesine gerek kalmaksızın sizlere kusursuzluğu vaat eder.

Prof. Dr. Gazi Özdemir Kuran Meali

Kuranı Kerim Meali Neler Sunar?

Meal alanında oldukça dikkat çekici bir eser olarak kabul gören Özdemir’in Kuranı Kerim Meali; Allah’ın Tek Dini İslam’a Son Davet Sloganı ile kendisinden söz ettirmeyi başarıyor. Bu bağlamda da eserin aslında inanan ya da inanmayan insanlar için bir davetiye olduğu da ön plana çıkıyor. Anlamadığınız bir şeye inanmanızın zor olduğu düşünüldüğünde bu eser inanmak istediğiniz şeyi anlamanızı sağlayacak harika ip uçları sunuyor.

Prof Dr Gazi Özdemir Kuran Meali Okunmayı Bekliyor

Kuranı Kerim meali konusunda en çok satanlar arasında bulunan bu esere İslam inancına mensup ya da bu dini araştırmak isteyen pek çok insan ilgi gösteriyor. Bu nedenle de Kuran-ı Kerim meali en ilgi çekici eserler arasındaki yerini alıyor.

Her Müslüman için Kuranı okumak ve anlamanın gerekliliğinden söz etmek gerekir. Bunun için Arapça harfleri öğrenmek ile alakalı zaman kaybetmek istemiyorum ve okuduğumu da anlamak istiyorum diyenlerin bu eseri kaçırmaması gerektiği açık! Siz de bu konuda en ideal alternatifler için eseri incelemeye başlayabilir ve sipariş verebilirsiniz. Eseri okumayı bitirdiğinizde ise Kuran mealleri arasında en doğru tercihi yaptığınızı göreceksiniz.

Web sitemizde yer alan bu Son Davet Kur’an mealini buraya tıklayarak hemen sipariş edebilirsiniz.

Prof. Dr. Gazi Özdemir’in diğer kitaplarına ise web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Prof Dr Gazi Özdemir Kuran Meali

Sayfa Sayısı: 776

Yazar: Prof. Dr. Gazi Özdemir

Editör: Yıldıray Yılmaz

Yayınevi: Şira Yayınları

İlk Baskı Yılı: 2013

Dil: Türkçe

Bir yanıt yazın

Hızlı Menü
×
×

Sepet