Hergcmerc Kitabı : İsrail imparatorluğu kuruluyor mu?

Hergcmerc Kitabı : İsrail imparatorluğu kuruluyor mu?

Serhat Ahmet Tan’ın en güzel ve etkileyici eserlerinden biri olan Hergcmerc kitabı : İsrail İmparatorluğu Kuruluyor Mu? isimli bu eser oldukça dikkat çekmektedir. İsrail’in gizemi, İsrail neden savaşıyor, neden belirli zamanlarda savaş çıkıyor, yakın gelecekte neler planlanıyor, Türkiye ile savaşacak mı gibi sorulara cevap verilen bu eserde İsrail’in savaş politikası ile ilgili detaylar incelenmektedir.

Hergcmerc Kitabı
Serhat Ahmet Tan’ın Hergcmerc Kitabı na buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kitaba göre dünya İsrail ile bir dönülmez yola giriyor. Bu yolda İsrail’in kaderini belirleyen ve onunla karşı karşıya gelen bu diğer unsur ise Türkiye olarak gözükmektedir. 2012 yılı ile 2013 yılı civarlarında başlayan bu süreç 2030-2031 yılları arasında Armageddon isimli büyük bir savaşa dönüşmektedir. Tamamen Türkiye ile Suriye’nin karşı karşıya kalmasını ve verdikleri mücadeleyi konu alan kitap Serhat Ahmet Tan’ın en çok dikkat çeken eserleri arasında yer almaktadır.

Hergcmerc Kitabı : İsrail İmparatorluğu Kuruluyor mu Size Ne Sunuyor?

Yukarıda bahsedilen tüm öngörüler birbirlerini tasdik eden üç farklı kaynakta aynı şunlar yer almaktadır.

  • Yuşa Tepesi’nde bulunan iki kitabenin çözümlenmesi
  • Topkapı Sarayı’nda bulunan Davud’un Kılıcı’na ait kitabenin çözümlemesinin gerçekleştirilmesi
  • Kur’an ayetlerinin hem rakamsal hem de anlam değerlerinin çözümlenebilmesi

Yıllarda çözümlenmeyi beklemekte olan ve İstanbul’da yer alan söz konusu iki kitabe insanlığı çok ilginç sorular ile karşı karşıya bırakmaktadır. Söz konusu iki kitabenin söylediği ve ortaya koyduğu tarihler Kur’an ayetlerinden çıkan tarihsel değerler ve anlamı aynı sonuçlar ile paylaşmaktadır. Bu sonuçlar doğrultusunda emanetleri ellerinde bulunan Türkler ve İsrail devletini çok yakından ilgilendiren bir sonuç daha oluşacaktır. Bu çözümlemeler ile meydana gelen tarihler şöyledir:

-1897 1. Siyonist kongre (İsrail Devleti’nin tohumları burada atıldı)

-1948, İsrail Devleti’nin kuruluşu, Arap İsrail Savaşı.

-1967 Arap İsrail Savaşı.

-1973 Yom Kippur Savaşı

-2006 Lübnan’ın bombalanması

-2008-2009 Gazze’nin işgali

Serhat Ahmet Tan’ın Eserleri

Serhat Ahmet Tan Kimdirİslam inancı ile çeşitli eserler veren Serhat Ahmet Tan, son derece profesyonel ve başarılı bir yazadır. Kuran ve İslam inancı ile ilgili çeşitli çalışmalar sürdüren Serhat Ahmet Tan’ın eserlerini okuyarak farklı bir bakış açısı kazanabilirsiniz.

Serhat Ahmet Tan’ın tüm kitaplarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Hızlı Menü
×
×

Sepet