Serhat Ahmet Tan Plasebo Kitabı

Serhat Ahmet Tan Plasebo Kitabı

Serhat Ahmet Tan Plasebo kitabı ile dikkat çeken yazarlardan bir tanesidir. Plasebo da bu konuda beklentilerinize cevap verecek çözümlerden biri olarak kabul edilmektedir. Bu anlamda herkesin mutlaka okuması gereken kitaplardan bir tanesi olan Plasebo ile siz de kaliteli bir çözüme ulaşmak istiyor olabilirsiniz.

Plasebo Kitabı
Serhat Ahmet Tan’ın Plasebo isimli kitabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İnsanın kaderi geleceğini etkileyen bir husustur. Bu nedenle de kaderi kendi elleriyle belirlemeyi arzu eden insanın iyi ya da kötü durumları Plasebo ile kendisinin belirlediğinden söz etmek gerekir. Siz de geleceğinizi belirlerken nasıl bir yol haritası izliyor olabilirsiniz. Bu noktada Serhat Ahmet Tan eserleri arasında ön plana çıkan Plasebo sayesinde beklentilerinize çözüm üretmenizi sağlıyoruz.

Plasebo ve Kader Üzerine

Kader insanın gelecekte karşı karşıya kalacağı hemen her şey olarak bilinmektedir. Kaderin insan tarafından belirlenemeyecek kadar değerli bir konu olduğu düşünüldüğünde Plasebo’nun bu konudaki değerini de ortaya koymak önemlidir. Hayatı yorumlamak ve yaşam hakkında soru işaretlerinize cevap bulmak adına bu eseri okuyarak yol alabilirsiniz.

Kader üzerine yapacağınız anlamlı çalışmaların sizin adınıza çok çok değerli olacağını unutmamalısınız. Plasebo farklı bir bakış açısına sahip olmak adına değerli bir yapıt olmayı başarır. Serhat Ahmet Tan’ın uzun uğraşlar neticesinde ortaya koyduğu bu eserle pek çok okuyucunun ilgisini çekmeyi başarmıştır. Siz de bu okuyucu kitlesi arasında yer alarak beklentilerinize cevap bulabilirsiniz.

Serhat Ahmet Tan Kimdir?

Serhat Ahmet Tan KimdirBalıkesir Bandırma’da dünyaya gelen Serhat Ahmet Tan, 1956 doğumludur. Kuran Sırlar ve tasavvuf alanında uzun yıllardır çalışmalar gerçekleştirmeyi başarmıştır. İnsan nefsi ve psikolojisi üzerine değerlendirmeler yaparak kusursuz sonuçlar yakalamayı başarmıştır. Kişisel gelişim üzerine yaptığı değerlendirmeler neticesinde okuyucuya temas etmeyi başarır.

Okuyucular için oldukça başarılı eserler veren Serhat Ahmet Tan, sürükleyici bir dil kullanması sayesinde de çok bilinir. 2009 yılından bu yana eserlerini yayınlamaya başlayan ve şu ana kadar 10’dan fazla farklı eseri bulunan Serhat Ahmet Tan eserlerini siz de incelemelisiniz. Plasebo eseri başta olmak üzere her anlamda kaliteli bir yaklaşım sergileyen yazarın yeni eserlerini siz de dört gözle bekleyeceksiniz.

Serhat Ahmet Tan’ın tüm kitaplarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Serhat Ahmet Tan Plasebo kitabıyla ilgili aşağıdaki videoda açıklamalarda bulunmuştur.

 

Bir yanıt yazın

Hızlı Menü
×
×

Sepet