Prof Dr Gazi Özdemir Kitapları ve Son Davet Kuran

Prof Dr Gazi Özdemir Kitapları ve Son Davet Kuran

Kuran’ın mucizelerine erişmek ve Son Davet Kuran eserini yakından incelemek sizin için oldukça heyecan verici olacak! Prof Dr Gazi Özdemir kitapları arasında fark yaratan bu eseri siz de okuyarak Türkçe Kuran meali ile alakalı bütün merak ettiklerinizi değerlendirebilirsiniz.

Kuran konusunda size özel eserlerden bir tanesi olan Son Davet Kuran ile alakalı bütün detaylara daha yakından bir göz atmanın tam zamanı! O halde hazırsanız bu eserle alakalı bütün detaylara daha yakından bir göz atalım!

Prof. Dr. Gazi Özdemir, bir tıp doktoru olmasına rağmen İslam ve Kuran konusunda oldukça kapsamlı eserler vermiştir. Bu özelliğiyle Kuran’ı Kerim’i farklı bir gözle değerlendiren Gazi Özdemir, kitaplarında da farklılığını hissettirmeyi başarmıştır. Siz de bu konuda en özel seçeneklerden yararlanarak Kuran’ın mucizelerine daha yakından bir göz atma şansı yakalayabileceksiniz.

Prof. Dr. Gazi Özdemir Kuran Meali
Prof. Dr. Gazi Özdemir’in Son Davet Kuran isimli Kuran Meali kitabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Son Davet Kuran Neler Vaat Ediyor?

Kuran’ın insanlar tarafından anlaşılmıyor olması en büyük problemlerden bir tanesi olarak kabul edilmektedir. Çünkü Arapça harflerle yazılan ve Türkçe bilenlerin anlayamayacağı kadar ağır bir dile sahip olan Kuran, bu yönüyle insanların okunmaz kabul ettiği bir eserdir. Prof. Dr. Gazi Özdemir’in yaptığı Kur’an meali ile ilgili bu eserde pek çok ezberin bozulduğunu net bir şekilde ifade etmemiz mümkündür. Bu doğrultuda Prof. Dr. Özdemir, kitabında aşağıdakilerden bahsetmiştir.

  • İnsanların yaratılma amacı melek eğitimi almak olduğu ve eğitimin verildiği yerin ise dünya olduğu,
  • Adem’in 2 nefsinden başarısız olması durumunda dünyaya tekrar gönderildiği,
  • İnsanların temel esaslarının ve İslamın şartlarının ibadet olduğu,
  • İnsanların eğitim olarak gönderildikleri dünyaya gelmeden önce Allah ile ruhların arasında bir sözleşme imzalandığı ve bu sözleşmenin 7 maddeden oluştuğu gibi konular bu eserde yer almaktadır.

Prof Dr Gazi Özdemir Kitapları

Kur’an Meali Fiyatları

Siz de Kur’an meali fiyatları gibi çeşitli ürünlerin fiyatları ile ilgili bilgi almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Web sitemizde yer alan bu ürünleri detaylı bir şekilde inceleyerek siparişinizi oluşturabilirsiniz. Hadi, en iyi kitaplar için hemen harekete geçerek siparişinizi oluşturun.

Prof Dr Gazi Özdemir kitapları içerisinde en çok dikkat çeken kitap olan Son Davet Kuran meali kitabına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Hızlı Menü
×
×

Sepet