Kuranı Kerim Fiyatları

Kuranı Kerim Fiyatları

Kuranı Kerim fiyatları, İslam aleminin en önemli kitabı olarak kabul edilen Kuran ediniminde en çok merak edilen konulardandır. Zira inanç sistemini öğrenmek isteyen pek çok Müslüman evinde bu kutsal kitaba yer vermek ister. Nitekim farklı yayınevlerinin basımı ve dağıtımını gerçekleştirdiği bu ürün özelliklerine göre farklı nitelikler barındırır.

Siz de inançlı bir Müslüman ya da Kuranı Kerim’e ilgi duyan biri olarak en ucuz Kuranı Kerim fiyatlarıyla ilgili bir değerlendirme yapmalısınız. Özellikle de okumayı kolaylaştıracak seçeneklerden bir tanesini edinmeniz adına fiyat ve kaliteyi bir arada değerlendirmelisiniz. Kuranı Kerim baskısının kalitesi sizin için çok değerli bir detay olurken bu detayı daha dikkatle incelemek adına fiyatları belirleyen bazı hususları incelemelisiniz.

Prof. Dr. Gazi Özdemir Kuran Meali
Prof. Dr. Gazi Özdemir’in Son Davet Kuran isimli Kuran Meali kitabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kuran-ı Kerim Boyutları 

Kuranı Kerim satın alırken fiyatı belirleyen ilk unsurun boyut olduğunu bilmelisiniz. Boyut büyüdükçe kullanılan kâğıt, mürekkep ve diğer malzemeler de artar. Bu durum da fiyatları doğrudan etkiler. Size en uygun seçeneği değerlendirerek bütçenize uygun bir seçim yapmanız gerekir.

Baskı Kalitesi

Mealli Kuranı Kerim fiyatları ya da normal Kuranı Kerim fiyatlarını etkileyen hususlardan biri de baskıdır. Mürekkep kalitesi ve yazı tipi okumayı kolaylaştırdığından Kuranı Kerim alışverişlerinde bu detayı dikkate almalısınız.

Ciltleme Tipi

Ciltleme tipi de fiyatların belirlenmesinde oldukça değerli hususlardan bir tanesidir. Zira ciltlemede kullanılan malzeme kalitesi arttıkça fiyatlar da değişkenlik gösterir. Bu da Kuranı Kerim satın almak isteyen kimseler için ödenmesi gereken ücretleri farklılaştırmaktadır.

Kuranı Kerim Fiyatları

En Ucuz Kuranı Kerim Fiyatları

En ucuz Kuranı Kerim fiyatları ne kadar diye mi merak ediyorsunuz? O halde yapmanız gereken fiyatları etkileyen detayları dikkate almaktır. Kuranı Kerim’in sizin için ne anlam ifade ettiğinden öte bütçenize uyumlu olması da değerlidir. Örneğin gözlerinde sorun olmayan ve her büyüklükteki yazı tipini rahatça okuyabilen bir kimse için büyük boy Kuranı Kerim almak oldukça avantajlı olacaktır.

Kuranı Kerim gibi kutsal bir kitabı satın alırken dahi titiz bir seçim süreci gerçekleştirmeniz sizin adınıza önemli olacaktır. Bu detayı dikkate alarak sipariş verin! Böylelikle hem bütçenize hem de beklentilerinize uygun bir alışveriş yaşayın!

Web sitemizde sizin için en iyi Kuran-ı Kerim meali sunulmaktadır. Siz de kendiniz için en uygun olanı seçip siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Prof Dr Gazi Özdemir Kuran Meali kitabına Son Davet Kur’an kitabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Hızlı Menü
×
×

Sepet